86 41 23 22 ingolf@in-golf.dk

Diner transportable menu

Forretter

  • Moderne stjerneskud & kaviar 88, 00
  • Grillet kammuslinger & urter 88, 00
  • Røget himmelbo laks & ærter 85,00
  • Hjemmelavet himmelbo tapas specialiteter 85,00
  • Franske postejer, kanin, and & kalv/gris 88,00

Supper

  • Hummersuppe & cognacfløde 79,00
  • Hvidløgssuppe & brødcroutoner 65,00
  • Karrysuppe & kylling ell. rejer 65,00
  • Gullashsuppe & spidskommen 65,00

Hovedretter

  • Kalvekøds variation & dijon sauce 198,00
  • Okse højrebsfilet & bernaise ell.
  • rødvins sauce 198,00
  • Mørbrad wellington & sauce 218,00
  • Fjerkræs variation & supreme sauce 198,00

Dessert

  • Klassisk mini desserter (5 slags) 90,00
  • Isroulade & frugt 85,00
  • Brownie & is 78,00
  • Oste (5 slags) & hjemmebagt knækbrød 88,00

Natmad

  • Suppe efter eget valg 65,00
  • Grovboller & italiensk pølse og ost 75,00
  • Æggekage & flæsk 70,00
  • Kartoffelsalat & frisk stegt frikadeller 75,00

Forårs buffet

Pris for arrangement pr. couvert   275,00

  • Røget forårs laks fra himmelbo røgeri
  • Tun, rucola, saltet oliven & tatar sauce
  • Spansk serrano skinke med pesto & soltørret tomat
  • Stykker af unghane i svampe sky
  • Skiver af dansk kalv
  • Medaljon af mørbrad
  • Kartoffel- og porre tærte
  • Speltkerner & mini salater
  • Æble, dijon & lyng honning
  • Forårssalat & spirer
  • Sauteret rodfrugter & rosmarin
  • Chokoladebar/pistacie panne cotta/créme caramel

Midsommer buffet

Pris for arrangement pr. couvert   248,00

  • Kold- og varmrøget himmelbo laks med dild creme
  • Koldrøget kalkunfilet med petitsalat
  • Grøntsagsroulade med mousse
  • Tærte med forskellige urter, grønt og bøffelmozarella
  • 3 af årstidernes salater
  • Helstegt kalkuncuvette med rosmarin
  • “Coq au vin” i fløderødvins sauce
  • Braseret kalvebryst & svampe sky
  • Brownie eller ost med frugt

Sensommer buffet

Pris for arrangement pr. couvert  288,00

  • Langtids røget dyrekølle
  • Røget stykker af himmelbo laks med creme af ærter/skud
  • Torsk & the dressing i harmoni
  • Hvidløgs stegte tigerrejer & chorizo pølse
  • Græsk tzatziki
  • 3 slags sensommersalat
  • Braseret kyllingebryst & æble, æblemost & bacon
  • Langtidsstegt amerikansk okse & majs
  • Den lille overraskelse
  • Kartoffel & jarlsberg
  • Krydderurte sky
  • Kage, is og frugt

Pindemads buffet

Pris for arrangement pr. couvert 98,00

  • 8 slags på lyst og mørkt brød
    (Paté – røget laks – roastbeef – røget oksekød – rejer & æg – tunmousse – italiensk pølse – ost)

Receptions menu

Pris for arrangement pr. couvert  138,00
Ønsker man udvalg af danske oste  +38,00

  • Vol au vent med røget laksecreme
  • Små toast med tunmousse
  • Roulade af bagte pandekager med fjerkræ souffle
  • Spyd med kylling marineret i soya
  • Små frikadeller med marineret kartoffel
  • Carpaccio af okse med rucola, capers og reven parmesan
  • Små chokolade muffins
  • Alt serveret med hjemmebagt brød

Kontakt os

Telefon 86 41 23 22 | ingolf@in-golf.dk

Du er altid velkommen til at kontakte os